Gegrilde makreelfilets in Rio Mare extra vierge olijfolie 2 x 120g blikken
Griekse yoghurt 150g
Wortelen 2
Malse courgettes 2
Kervel of een ander soort aromatisch kruid 1 bos
Verse bieslook Een paar bosjes
Extra zuivere olijfolie 20g
Peper naar smaak
Zout naar smaak
Voorbereiding
1. Verwarm de oven voor op 220°C. Was en wikkel elke aardappel afzonderlijk in aluminiumfolie. Bak ongeveer 45 minuten, tot ze gaar zijn.
2. Terwijl de aardappelen koken, snij je de courgettes en wortelen in julienne reepjes, besprenkel je ze met olijfolie, kruid je ze met peper en zout en laat je de smaken combineren. Hak de bieslook en kervel fijn.
3. Haal de aardappelen uit het bakpapier en snijd doormidden. Leg een lepel yoghurt, de gekruide groenten en de gegrilde makreelfilets in het midden van elke aardappelhelft en werk af met nog wat yoghurt. Bestrooi met gemalen peper, bieslook en kervel en serveer.