Avocado en tomaat sfogliata en Insalatissime Linzen
Avocado en tomaat sfogliata en Insalatissime Linzen
Page d’accueil Recettes Avocado en tomaat sfogliata en Insalatissime Linzen

Avocado en tomaat sfogliata en Insalatissime Linzen

  • 10 minuten
  • 4 personen
  • Insalatissime Linzen

Ingrediënten

  • Insalatissime Rio Mare Linzen 2 dozen
  • Rijpe avocado 1
  • Gekookte kikkererwten 300g
  • Oranje 1
  • Jonge spinaziescheuten 100g
  • Extra zuivere olijfolie 40g
  • Pijnboompitten 20g
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Rooster de pijnboompitten een paar minuten in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur, tot ze goudbruin zijn.

2. Schil de sinaasappel, verwijder de pitjes en de witte vliezen en snijd in stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd in blokjes.

3. Doe de kikkererwten, avocado, sinaasappelstukjes en spinaziescheuten in een kom. Breng op smaak met olijfolie en een snufje zout. Schik de salade op 4 borden.

4. Voeg de uitgelekte tonijn toe, licht verkruimeld, en garneer met pijnboompitten.

Ingrediënten: linzen 36%, tonijn* 23%, maïsolie, gele wortelen 9%, wortelen 9%, tomaat 6%, zout, natuurlijke tijm- en peperaroma’s. Kan gluten bevatten.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.