

Ingrediënten
- Boulgour 200g
- Rio Mare Tonijn in Olijfolie 3 x 80g blikken
- Selderijstengels 2
- Rode ui 1/2
- Gele peper 1/2
- Jonge selderij Een handje
- Muntbladeren Een handje
- Stevige, rijpe tomaten 2
- Citroensap 1/2 citroen
- Extra zuivere olijfolie 50g
- Spaanse peper 1
- Zout naar smaak
Voorbereiding
1. Doe de boulgour in een steelpan, bedek met een kopje water, voeg een snufje zout toe en breng aan de kook. Kook tot al het water is opgenomen, haal van het vuur en laat afkoelen. Breng op smaak met olijfolie, citroensap en gehakte Spaanse peper.
2.Pel de cherrytomaatjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.Snijd de ui, paprika, selderij en munt fijn en verwijder de blaadjes van de peterselie.
3.Voeg de verkruimelde tonijn toe aan de bulgur en garneer met de groenten en aromatische kruiden.Meng goed, serveer en geniet van dit heerlijke, smaakvolle recept.