Broodje tonijn, tomaat en mayonaise
Broodje tonijn, tomaat en mayonaise
Page d’accueil Recettes Broodje tonijn, tomaat en mayonaise

Broodje tonijn, tomaat en mayonaise

  • 10 minuten
  • 4 personen
  • Tonijn in olijfolie
Regarder une vidéo de la recette

Ingrediënten

  • Kleine eetstokjes 4
  • Rio Mare Tonijn in olijfolie 4 x 80g blikken
  • Stevige tomaat 1
  • Mayonaise 100g
  • Salade Een paar bladeren

Voorbereiding

  1. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag.

  2. Snijd het brood doormidden en wrijf het tegen de hete pan om het te kleuren.

  3. Besmeer de bodem van het brood royaal met mayonaise, leg er een beetje gewassen en uitgelekte sla op en snijd de tomaat in dunne plakjes.

  4. Voeg de uitgelekte tonijn toe, leg het bovenste deel van het brood erop en druk lichtjes om alle ingrediënten te combineren.

Ingrediënten: tonijn*, olijfolie, zout.
*Thunnus (neothunnus) albacares