Bruschetta met kaas en pistache & citroen pesto
Bruschetta met kaas en pistache & citroen pesto
Page d’accueil Recettes Bruschetta met kaas en pistache & citroen pesto

Bruschetta met kaas en pistache & citroen pesto

  • 15 minuten
  • 2 personen
  • Rio Mare Pesto Pistache & Citroen

Ingrediënten

  • Rio Mare Pistache & Citroen pesto 1 blik
  • Boerenbrood 2 dikke sneden
  • Mozzarella hapjes 2 (ongeveer 150g )
  • Emmenthal 50g
  • Tijm 1 takje
  • Knoflook 1 teentje

Voorbereiding

1. Verwarm de oven tot 200°; snijd de mozzarella in blokjes en rasp de Emmenthal met een rasp met brede gaten. 2. Rooster de sneetjes brood licht in de oven, wrijf ze licht in met knoflook, verdeel ze in tweeën, leg de kazen erop en laat ze smelten in de oven. 3. Beleg de bruschetta met de Pesto al Tonno, garneer met tijm en serveer direct.

Ingrediënten: Sperziebonen, olijfolie, tonijn 20%, pistachenoten 5%, citroensap 2%, parmezaanse kaas (melk, zout, stremsel), peterselie, zout, citroenschil 0,13%, natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma’s. Kan bevatten: andere noten.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.