Carpaccio van rode biet met tonijn, yoghurt en geroosterde hazelnoten
Carpaccio van rode biet met tonijn, yoghurt en geroosterde hazelnoten
Home Recepten Carpaccio van rode biet met tonijn, yoghurt en geroosterde hazelnoten

Carpaccio van rode biet met tonijn, yoghurt en geroosterde hazelnoten

  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Tonijn in olijfolie met citroensap en zwarte peper

Ingrediënten

  • Medium gebakken biet 2
  • Tonijn in olijfolie met citroen en zwarte peper Rio Mare 2 x 130g blikken
  • Griekse yoghurt 150g
  • Melk 50ml
  • Ontvelde hazelnoten 40g
  • Extra zuivere olijfolie 20g
  • Bieslook Een paar takjes
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Schil de bieten en snijd ze in dunne plakjes. Hak de hazelnoten grof en bak ze in een beetje olijfolie goudbruin. Breng de yoghurt op smaak met een snufje zout en meng met de melk.

2. Schik de plakjes biet op 4 borden en bedek met de yoghurtsaus. Garneer met de verkruimelde tonijn en een beetje van de saus. Bestrooi met geroosterde hazelnoten en garneer elk bord met geknipte bieslook.

Ingrediënten: Tonijn*, olijfolie, 1% citroensap, zwarte peper, zout, natuurlijke peper en citroenaroma’s.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.