Caserecce met makreelfilets, Fiordilatte en citroenschil
25 minuten
4 personen
Naturel Gegrilde Makreelfilets
Ingrediënten
Caserecce 350g
Natuurlijk Gegrilde Makreelfilets Rio Mare 2 x 125g blikken
Fiordilatte kaas 200g
Lente-ui 1
Citroen 1
Munt Sommige bladeren
Basilicum Een bosje
Extra zuivere olijfolie 60g
Zout naar smaak
Peper naar smaak
Voorbereiding
Maak een vinaigrette met een paar eetlepels olijfolie, een snufje zout en zwarte peper, de fijngehakte kruiden en de geraspte schil van een citroen.
Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water, giet af en spoel af onder koud water om het kookproces te stoppen. Meng met de vinaigrette. Snijd de fiordilatte in kleine stukjes en laat uitlekken in een vergiet.
Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de makreel toe, snijd deze in kleine stukjes, zet het vuur uit en laat afkoelen.
Voeg de fiordilatte en de makreel toe aan de pasta, meng goed en voeg indien nodig nog een scheutje olie, zout en peper toe. Serveren : Serveer de caserecce in pastakommen en garneer met fijngesneden bosui, rozemarijnbloemen, peper, citroenrasp, basilicum en muntblaadjes.