Chili tonijn met twee soorten wortelen en stracciatella kaas
Chili tonijn met twee soorten wortelen en stracciatella kaas
Page d’accueil Recettes Chili tonijn met twee soorten wortelen en stracciatella kaas

Chili tonijn met twee soorten wortelen en stracciatella kaas

  • 20 minuten
  • 4
  • Tonijn in olijfolie met Spaanse peper

Ingrediënten

  • Tonijn met Rio Mare Spaanse peper 1 blik van 130 g
  • Stracciatella 400g
  • Oranje wortelen 4
  • Zwarte wortelen 4
  • Kool 1/2
  • Basilicum 1 handje
  • Extra zuivere olijfolie 40g
  • Knoflook 2 teentjes
  • Zout naar smaak
  • Spruitjes Sommige

Voorbereiding

1. Schil de wortelen en snijd ze in lange stengels. Pureer de knoflookteentjes zonder ze te pellen.

2. Fruit de knoflook in een koekenpan met antiaanbaklaag met een beetje olie, voeg de wortelen toe, breng op smaak met zout en bak een paar minuten op hoog vuur, af en toe roeren.

3. Schik de stracciatella-kaas op het bord, voeg de gekookte wortelen en de chili-tonijn toe en garneer met de spruitjes. Breng op smaak met een vleugje olijfolie en serveer met rustieke grissini.

Ingrediënten: Tonijn*, olijfolie, zout, Calabrische Spaanse peper 0,1%, Spaanse peper 0,1%, kruiden.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.