Soms kan zelfs een pastagerecht onze dag opvrolijken: dat is het geval met Fusilli con Pesto al Tonno Rio Mare con Mandorle e Pecorino, een voorgerecht dat gemakkelijk kan worden bereid zonder de keuken overhoop te halen. Ze zijn geschikt voor alle gelegenheden, geven een extra tintje aan speciale momenten of maken een snelle lunchpauze lekker. Het advies van de chef? De pesto van Rio Mare tonijn met amandelen en pecorino is ideaal om te serveren met fusilli pasta, omdat dit de pastasoort is die de saus het beste vasthoudt! Hier lees je hoe je je gerecht perfect bereidt.
Breng het water aan de kook, voeg zout toe zodra het begint te koken, giet de pasta erbij en kook.
Giet ondertussen de pesto van Rio Mare tonijn in een kom, voeg de extra vierge olijfolie en 4 el pastakookwater toe; meng goed om een romige pesto te maken.
Giet tot slot de pasta af, voeg deze toe aan de saus, roer voorzichtig, voeg de handgehakte basilicumblaadjes toe en geniet onmiddellijk.