Gegrilde makreel met frambozensalade en balsamicoazijn
Gegrilde makreel met frambozensalade en balsamicoazijn
Page d’accueil Recettes Gegrilde makreel met frambozensalade en balsamicoazijn

Gegrilde makreel met frambozensalade en balsamicoazijn

  • 10 minuten
  • 4
  • Naturel Gegrilde Makreelfilets

Ingrediënten

  • Rio Mare makreelfilets naturel 4 dozen
  • Gemengde salade 125g
  • Frambozen 100g
  • Wortelen 2
  • Selderijstengels 2
  • Noten 30g
  • Extra zuivere olijfolie naar smaak
  • Balsamicoazijn naar smaak
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Schil de wortelen, snijd de selderijstengels fijn en hak de walnoten fijn.

2. Doe de salade, wortels, selderij, walnoten en frambozen in een grote kom met de olie, het zout en de balsamicoazijn. Meng voorzichtig.

3. Leg de makreelfilets op de borden, breng op smaak met een druppel balsamicoazijn en garneer met de bereide salade.

Ingrediënten: Makreel, water, zout
*Scomber scombrus