

Gemengde pasta met tonijnfilet, kerstomaatjes en Burrata kaas
-
20 minuten -
2 personen -
Tonijn in extra vierge olijfolie
Ingrediënten
- Rio Mare Tonijn in Extra Zuivere Olijfolie 130g
- Gemengde pasta 200g
- Gele tomaten 120g
- Groene uien 2
- Burrata 55g ca
- Basilicum 3 tot 4 bladeren
- Groentebouillon (of water) naar behoefte naar smaak
- Extra zuivere olijfolie naar smaak
- Zout naar smaak
- Peper naar smaak
Voorbereiding
1. Verkruimel de tonijnfilets in de olijfolie van Rio Mare tot kleine stukjes.
2. Snijd de groene uien fijn, inclusief het groene gedeelte.
3. Fruit de groene uien in een pan met een drupje olijfolie en voeg dan meteen de tonijn toe om het mengsel op smaak te brengen.
4.Voeg de gehalveerde tomaten toe.
5. Roer de pasta erdoor en bak een paar minuten.
6. Bedek met water of groentebouillon en kook de pasta “als risotto”.
7. Laat de pasta vrij romig met een beetje vocht en giet er dan een scheutje olijfolie en peper over.
8. Serveer in een soepbord en garneer met kleine porties burrata, de hele tonijnfilets en een paar basilicumblaadjes.
Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.