Gepocheerde eieren met Spaanse peper en olijf pesto
25 minuten
2 personen
Rio Mare Pesto Chili & Olijven
Ingrediënten
Pesto Chili & Olijven Rio Mare 1 doos
Gekookte aardappelen 3
Eieren 2
Azijn 1 eetlepel
Extra zuivere olijfolie 30g
Zout naar smaak
Petersilie 1 takje
Voorbereiding
1. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Doe ze in een koekenpan met antiaanbaklaag die je met olie verhit en bak ze aan beide kanten goed bruin. 2. Terwijl de aardappelen bruin worden, vul je een kleine steelpan met een diameter van ongeveer 12 cm met water, voeg je de azijn en een beetje zout toe. Breek het ei in het midden van de draaikolk, kook het ongeveer twee minuten en laat het voorzichtig uitlekken met een schuimspaan. Herhaal dit met het tweede ei. 3. Schik de aardappelen op twee borden, bestrijk ze met Pesto al Tonno, leg de eieren in het midden, werk af met de Pesto en een beetje gehakte peterselie. Breek het ei voor het opdienen.