Geroosterd brood met tonijn, ricotta en waterkers
Geroosterd brood met tonijn, ricotta en waterkers
Page d’accueil Recettes Geroosterd brood met tonijn, ricotta en waterkers

Geroosterd brood met tonijn, ricotta en waterkers

  • 10 minuten
  • 4 personen
  • Tonijn in olijfolie met citroensap en zwarte peper

Ingrediënten

  • Tonijn met citroen en peper Rio Mare 2 x 80g blikken
  • Roggebrood 8 sneetjes
  • Ricotta 250g
  • Gekiemde zaden naar keuze Een handje

Voorbereiding

  1. Rooster de sneetjes brood aan beide kanten in een hete pan en leg ze op een snijplank.

  2. Beleg elke plak royaal met de ricotta en voeg de tonijn toe.

  3. Werk af met gekiemde zaden of slablaadjes en een scheutje olie.

Ingrediënten: Tonijn*, olijfolie, 1% citroensap, zwarte peper, zout, natuurlijke peper en citroenaroma’s.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.