Lekkere pizza met Insalatissime Messicana
Lekkere pizza met Insalatissime Messicana
Page d’accueil Recettes Lekkere pizza met Insalatissime Messicana

Lekkere pizza met Insalatissime Messicana

  • 40 minuten
  • 4 personen
  • Insalatissime Messicana

Ingrediënten

  • Insalatissime Rio Mare Messicana 2 x 160g blikken
  • Rechthoekig pizzadeeg 1
  • Tomatenpulp 400g
  • Mozzarella 300g
  • Geraspte emmenthal 100g
  • Extra zuivere olijfolie 60g
  • Oregano naar smaak
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Verwarm de oven voor op 200°; kruid de tomatenpulp met een beetje olie, oregano en een beetje zout. Snijd de mozzarella in blokjes.

2. Vet een rechthoekige bakplaat royaal in, rol het deeg uit tot een lichte rand en beleg met de tomaat, mozzarella in blokjes en emmenthal. Zet ongeveer 30 minuten in de oven tot het deeg gaar is.

3. Beleg de pizza met de Insalatissime nadat je de ingrediënten goed hebt gemengd en plaats de pizza nog 1 tot 2 minuten in de oven om de smaken te laten mengen.

4.Geniet onmiddellijk.

Ingrediënten: Tonijn* 23%, kidneybonen 24%, mais 20%, maiszaadolie, alikruiken 6%, wortelen 6%, zout, aroma’s. Kan gluten bevatten.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.