Page d’accueilRecettesOrecchiette met tonijn, amandel & pecorino pesto en broccoli blaadjes
Orecchiette met tonijn, amandel & pecorino pesto en broccoli blaadjes
25 minuten
2 personen
Rio Mare Pesto Amandelen & Pecorino
Ingrediënten
Rio Mare Amandel & Pecorino Pesto 1 doos
Orecchiette 180g
Broccoli 300g
Basilicumbladeren Een handje
Zout naar smaak
Voorbereiding
1. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in blokjes. 2. Breng een grote pan water aan de kook, breng op smaak met zout, voeg de broccoli toe en na vijf minuten de orecchiette pasta. 3. Doe de Pesto al Tonno in een kom, voeg vier kopjes kookwater toe, meng goed, laat de orecchiette en broccoli samen uitlekken, giet in de kom, meng voorzichtig, bestrooi met basilicumblaadjes en geniet onmiddellijk.