Orecchiette met tonijn, amandel & pecorino pesto en broccoli blaadjes
Orecchiette met tonijn, amandel & pecorino pesto en broccoli blaadjes
Page d’accueil Recettes Orecchiette met tonijn, amandel & pecorino pesto en broccoli blaadjes

Orecchiette met tonijn, amandel & pecorino pesto en broccoli blaadjes

  • 25 minuten
  • 2 personen
  • Rio Mare Pesto Amandelen & Pecorino

Ingrediënten

  • Rio Mare Amandel & Pecorino Pesto 1 doos
  • Orecchiette 180g
  • Broccoli 300g
  • Basilicumbladeren Een handje
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in blokjes. 2. Breng een grote pan water aan de kook, breng op smaak met zout, voeg de broccoli toe en na vijf minuten de orecchiette pasta. 3. Doe de Pesto al Tonno in een kom, voeg vier kopjes kookwater toe, meng goed, laat de orecchiette en broccoli samen uitlekken, giet in de kom, meng voorzichtig, bestrooi met basilicumblaadjes en geniet onmiddellijk.

Ingrediënten: Olijfolie, tomaten, tonijn* 20%, dubbele tomatenpuree, amandelen 5%, zongedroogde tomaten (tomaat, zonnebloemolie), pecorino kaas 3% (gepasteuriseerde schapenmelk, zwarte peper, zout, stremsel, melk enzymen), basilicum 1,5%, zout, natuurlijk basilicum aroma met andere natuurlijke aroma’s. Kan bevatten: andere noten
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.