Pasta met tonijnpesto, pistachenoten en citroen
Pasta met tonijnpesto, pistachenoten en citroen
Page d’accueil Recettes Pasta met tonijnpesto, pistachenoten en citroen

Pasta met tonijnpesto, pistachenoten en citroen

  • 25 minuten
  • 2 personen
  • Rio Mare Pesto Pistache & Citroen

Ingrediënten

  • Linguine of spaghetti 200g
  • Rio Mare Pistache & Citroen pesto 1 doos
  • Extra zuivere olijfolie 20g
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Breng een grote hoeveelheid water aan de kook, voeg zout toe zodra het water begint te koken, giet de pasta erbij en breng aan de kook. 2. Doe, terwijl de pasta kookt, de Rio Mare tonijn, pistachenoten en citroenpesto in een kom, voeg 4 kopjes pastakookwater en de extra vierge olijfolie toe en meng goed. 3. Giet de pasta af en doe in de kom met de bereide saus, meng goed en serveer.

Ingrediënten: Sperziebonen, olijfolie, tonijn 20%, pistachenoten 5%, citroensap 2%, parmezaanse kaas (melk, zout, stremsel), peterselie, zout, citroenschil 0,13%, natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma’s. Kan bevatten: andere noten.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.