Salade van bonen, selderij en radijs met tonijnfilet au naturel
Salade van bonen, selderij en radijs met tonijnfilet au naturel
Page d’accueil Recettes Salade van bonen, selderij en radijs met tonijnfilet au naturel

Salade van bonen, selderij en radijs met tonijnfilet au naturel

  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Tonijn Natura

Ingrediënten

  • Natuurlijke tonijn uit Rio Mare 2 x 160g blikken
  • Groene selderij 1 hart
  • Gekookte cannellinibonen of een andere bonensoort naar keuze 300g
  • Gekookte cannellinibonen of een andere bonensoort naar keuze 5
  • Wortel 1
  • Extra zuivere olijfolie 30g
  • Zout naar smaak
  • Peper naar smaak

Voorbereiding

1. Was de selderij goed, verwijder de stengels en leg de bladeren apart. Snijd de bleekselderij in plakjes en hak de bladeren fijn. Schil de wortel en snijd in halve cirkels, was vervolgens de radijsjes en snijd ze fijn.

2. Doe de bonen, bleekselderij, selderijbladeren, wortel en radijs in een kom en breng op smaak met olie, zout en peper. Schep de salade voorzichtig om en verdeel over vier borden.

3. Garneer de salade met de uitgelekte filets.

Ingrediënten: Tonijn*, water, zout, natuurlijk selderij- en uienaroma.
*Thunnus (neothunnus) albacares