Salade van bonen, selderij en radijs met tonijnfilet au naturel
15 minuten
4 personen
Tonijn Natura
Ingrediënten
Natuurlijke tonijn uit Rio Mare 2 x 160g blikken
Groene selderij 1 hart
Gekookte cannellinibonen of een andere bonensoort naar keuze 300g
Gekookte cannellinibonen of een andere bonensoort naar keuze 5
Wortel 1
Extra zuivere olijfolie 30g
Zout naar smaak
Peper naar smaak
Voorbereiding
1. Was de selderij goed, verwijder de stengels en leg de bladeren apart. Snijd de bleekselderij in plakjes en hak de bladeren fijn. Schil de wortel en snijd in halve cirkels, was vervolgens de radijsjes en snijd ze fijn.
2. Doe de bonen, bleekselderij, selderijbladeren, wortel en radijs in een kom en breng op smaak met olie, zout en peper. Schep de salade voorzichtig om en verdeel over vier borden.