

Broodje tonijn, gegrilde artisjok en zongedroogde tomaat
-
30 minuten -
4 personen -
Tonijn in olijfolie
Ingrediënten
- Krokante zaadbroodjes 4
- Rio Mare Tonijn in olijfolie 2 x 120g blikken
- Gegrilde artisjokken in olie 8
- Gedroogde tomaten in olie 4
- Smeerbare roomkaas 160g
- Basilicum Sommige bladeren
- Zwarte peper naar smaak
Voorbereiding
1. Snijd de broodjes doormidden. Snijd de artisjokken in dikke plakken en de zongedroogde tomaten grof.
2. Smeer een royale laag roomkaas op de bodem van elk brood, voeg de verkruimelde tonijn, artisjokken en zongedroogde tomaten toe.
3. Garneer met verse basilicumblaadjes en peper. Sluit de broden en serveer.
4. Je kunt het brood ook een paar minuten voor de topping roosteren voor een nog knapperigere textuur.