Tonijn en komkommerrolletjes
Tonijn en komkommerrolletjes
Page d’accueil Recettes Tonijn en komkommerrolletjes

Tonijn en komkommerrolletjes

  • 15 minuten
  • 4 personen
  • «Filod’Olio» Tonijn

Ingrediënten

  • Rio Mare “Filod’olio” Tonijn 3 x 80g blikken
  • Griekse yoghurt 100g
  • Komkommers 2
  • Extra zuivere olijfolie naar smaak
  • Zout naar smaak
  • Peper naar smaak

Voorbereiding

1. Snijd de komkommers in lange, gelijkmatige, zeer dunne plakjes met behulp van een mandoline. Bestrijk de reepjes met zout, laat ze een paar minuten staan om het vocht te verwijderen en droog ze dan met keukenpapier.

2. Laat ondertussen de tonijn uitlekken en snijd in stukjes.

3.Smeer een beetje yoghurt en een stukje tonijn op elke komkommerreep, rol op tot een rolletje en zet vast met een tandenstoker.

4.Schik de broodjes op een bord en garneer met peper en een drupje olie.

5.Serveer eventueel met een tomatensalade.

Ingrediënten: Tonijn*, olijfolie, zout.
* Thunnus (neothunnus) albacares

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.