Tonijn met gember en snijbiet
Tonijn met gember en snijbiet
Page d’accueil Recettes Tonijn met gember en snijbiet

Tonijn met gember en snijbiet

  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Tonijn in extra vierge olijfolie

Ingrediënten

  • Tonijn in extra vierge olijfolie Rio Mare 3 x 80g blikken
  • Gele en rode snijbiet 400g
  • Gember over 25g
  • Knoflook 2 teentjes
  • Extra zuivere olijfolie 30g
  • Pijnboompitten 20g
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

  1. Was de snijbiet en snijd fijn. Schil de gember en snijd in reepjes. Halveer de knoflooktenen.

  2. Fruit de knoflook in een pan met een beetje olie. Voeg de snijbiet toe, besprenkel met wat water, voeg zout en gember toe en laat ongeveer 10 minuten garen, onder af en toe roeren.

  3. Verwijder de knoflook, schep de snijbiet op een bord, voeg de tonijn toe en serveer met geroosterd brood.

Ingrediënten: Tonijn*, extra vierge olijfolie, zout.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.