Tonijn met verse erwten, lente-uitjes en laurierblaadjes
Tonijn met verse erwten, lente-uitjes en laurierblaadjes
Page d’accueil Recettes Tonijn met verse erwten, lente-uitjes en laurierblaadjes

Tonijn met verse erwten, lente-uitjes en laurierblaadjes

  • 15 minuten
  • 4
  • Tonijn in olijfolie met citroensap en zwarte peper

Ingrediënten

  • Tonijn met citroen en zwarte peper Rio Mare 3 x 80g blikken
  • Verse erwten 1kg
  • Bosuien 1
  • Laurierblad 1
  • Extra zuivere olijfolie 40g
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Pel de doperwten, was ze en snipper de bosui fijn.

2. Fruit de lente-uitjes met de knoflook en laurier in een pan met antiaanbaklaag, voeg de doperwten, zout en een beetje water toe en kook ongeveer 10 minuten, tot het vocht verdampt is.

3. Schik de doperwten op elk bord, met de tonijn met citroen en peper en garneer met wat verse munt.

Ingrediënten: Tonijn*, olijfolie, 1% citroensap, zwarte peper, zout, natuurlijke peper en citroenaroma’s.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.