Tonijn op smaak gebracht met basilicum, groene bonen en kerstomaatjes
Tonijn op smaak gebracht met basilicum, groene bonen en kerstomaatjes
Page d’accueil Recettes Tonijn op smaak gebracht met basilicum, groene bonen en kerstomaatjes

Tonijn op smaak gebracht met basilicum, groene bonen en kerstomaatjes

  • 25 minuten
  • 4
  • «Filod’Olio» Tonijn

Ingrediënten

  • Rio Mare «Filod’olio» Tonijn 4 x 65g blikken
  • Gele en rode cherrytomaatjes 300g
  • Fijne groene bonen 300g
  • Basilicum 1 bos
  • Knoflook 1/2 teentje
  • Gebruiksklare pesto 1 eetlepel
  • Extra zuivere olijfolie 50g
  • Zout naak smaak

Voorbereiding

1. Kook de sperziebonen in gezouten water, giet af en laat afkoelen.

2.Snijd de cherrytomaatjes doormidden en vervolgens in vieren, bedek ze met een drupje olie, een beetje zout, fijngehakte knoflook en gehakte basilicum, meng goed en laat marineren.

3. Schik de gekookte bonen op het bord, samen met de in stukjes gesneden tonijn uit blik en de tomaten met hun dressing (zonder de knoflook).

4.Werk af met een paar hele basilicumblaadjes en de rest van de olie gemengd met de pesto. Serveer direct met knapperig brood.

Ingrediënten: Tonijn*, olijfolie, zout.
* Thunnus (neothunnus) albacares

Al onze producten zijn MSC gecertificeerd.
Ontdek waarom dit product verantwoord wordt gevangen.