Page d’accueilRecettesTonijn op smaak gebracht met basilicum, groene bonen en kerstomaatjes
Tonijn op smaak gebracht met basilicum, groene bonen en kerstomaatjes
25 minuten
4
«Filod’Olio» Tonijn
Ingrediënten
Rio Mare «Filod’olio» Tonijn 4 x 65g blikken
Gele en rode cherrytomaatjes 300g
Fijne groene bonen 300g
Basilicum 1 bos
Knoflook 1/2 teentje
Gebruiksklare pesto 1 eetlepel
Extra zuivere olijfolie 50g
Zout naak smaak
Voorbereiding
1. Kook de sperziebonen in gezouten water, giet af en laat afkoelen.
2.Snijd de cherrytomaatjes doormidden en vervolgens in vieren, bedek ze met een drupje olie, een beetje zout, fijngehakte knoflook en gehakte basilicum, meng goed en laat marineren.
3. Schik de gekookte bonen op het bord, samen met de in stukjes gesneden tonijn uit blik en de tomaten met hun dressing (zonder de knoflook).
4.Werk af met een paar hele basilicumblaadjes en de rest van de olie gemengd met de pesto. Serveer direct met knapperig brood.