Tonijn wrap
Tonijn wrap

Tonijn wrap

  • 10 minuten
  • 4 personen
  • Tonijn in olijfolie
Regarder une vidéo de la recette

Ingrediënten

  • Wraps 4
  • Rio Mare Tonijn in olijfolie 4 x 80g blikken
  • Rijpe tomaten 2
  • Rijpe avocado 1
  • Mayonaise 4 eetlepels
  • Wortelen 2
  • Gemengde salade 50g
  • Citroen 1/2
  • Zout naar smaak
  • Peper naar smaak

Voorbereiding

1. Schil en rasp de wortelen en snijd de tomaten in blokjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes.

2.Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur, voeg de wraps één voor één toe en bak ze ongeveer 30 seconden aan elke kant.Haal ze uit de pan.

3.Smeer een eetlepel mayonaise op elke wrap, bedek met de avocadoplakjes en uitgelekte tonijn en werk af met de tomaatblokjes, geraspte wortels en salade.

4.Breng op smaak met enkele druppels citroensap, een snuifje zout en een flinke dosis peper. Rol de wraps op, zorg ervoor dat de vulling op zijn plaats blijft. Verhit snel in een koekenpan, snijd diagonaal doormidden en serveer.

Ingrediënten: tonijn*, olijfolie, zout.
*Thunnus (neothunnus) albacares