Tonijnfilets met citroen en gember en linzensalade
15 minuten
4 personen
Filets in olijfolie met gember en limoensap
Ingrediënten
Rio Mare tonijnfilets met citroen en gember olijfolie 4 x 130g blikken
Linzen, gekookt en uitgelekt 200g
Avocado 1
Citroen 1
Wortelen 2
Extra zuivere olijfolie 20g
Wortelscheuten 1 takje
Zout naar smaak
Voorbereiding
1. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil en verdeel het vruchtvlees in blokjes. Schil de wortelen, snijd ze in de lengte in vieren en snijd ze vervolgens in dunne driehoekjes.
2. Doe de linzen in een kom met de wortels en avocado en breng op smaak met limoensap, olie en een snufje zout.
3. Schik de linzensalade op de borden, voeg de filets met citroen en gember en hun dressing toe en top af met de spruitjes.