Tonijnfilets met citroen en gember, rode biet en selderij
Tonijnfilets met citroen en gember, rode biet en selderij
Page d’accueil Recettes Tonijnfilets met citroen en gember, rode biet en selderij

Tonijnfilets met citroen en gember, rode biet en selderij

  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Filets in olijfolie met gember en limoensap

Ingrediënten

  • Rio Mare Tonijnfilets in olijfolie met citroen en gember 2 x 130g blikken
  • Gebakken bieten 2
  • Selderij hart 1
  • Rode bietenbladeren 50g
  • Extra zuivere olijfolie 40g
  • Zout naar smaak

Voorbereiding

1. Schil de gekookte bieten en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.

2. Maak het selderijhart schoon en snijd het schuin in dunne plakjes. Meng het met de biet en de bietenbladeren en breng op smaak met olijfolie en zout.

3. Schik de tonijnfilets op borden met de voorbereide salade.

Ingrediënten: Tonijnfilets*, olijfolie, gember (2,5%), natuurlijk limoenaroma met andere natuurlijke aroma’s, zout, geconcentreerd limoensap (0,3%).
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis