Tonijnfilets met hete chilipeper, aubergine en tijmpeper
Tonijnfilets met hete chilipeper, aubergine en tijmpeper
Page d’accueil Recettes Tonijnfilets met hete chilipeper, aubergine en tijmpeper

Tonijnfilets met hete chilipeper, aubergine en tijmpeper

  • 40 minuten
  • 4 personen
  • Tonijnfilets in olijfolie

Ingrediënten

  • Tonijnfilets in Rio Mare olijfolie 2 dozen
  • Aubergine 4
  • Middelgrote aardappelen 2
  • Verse tijm Een paar takken
  • Rode ui 1
  • Gele en rode pepers 2
  • Extra zuivere olijfolie 40 ml
  • Zout naak smaak
  • Peper naak smaak

Voorbereiding

1. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Was en snijd de aubergine en paprika in blokjes en snipper de ui.

2. Fruit de ui in een koekenpan, voeg de gehakte groenten toe, breng op smaak met zout en bak, onder voortdurend roeren, tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met tijm.

3. Verdeel de warme gekookte groenten over vier individuele borden. Beleg met de tonijnfilets en saus, garneer met tijm en serveer.

Ingrediënten: Tonijnfilets*, olijfolie, zout.
*Euthynnus (Katsuwonus) pelamis