Tonijnspaghetti met pistachenoten en sinaasappelschil
20 minuten
4 personen
Tonijn in olijfolie
Ingrediënten
Spaghetti 350g
Rio Mare Tonijn in olijfolie 2 x 80g blikken
Pistachenoten in de dop 20g
Oranje 1
Knoflook 1
Petersilie 1 takje
Extra zuivere olijfolie 40g
Zout naar smaak
Peper naar smaak
Voorbereiding
1. Breng een pan water aan de kook en voeg het zout toe. Giet over de spaghetti en kook beetgaar.
2. Terwijl de pasta kookt, hak je de pistachenoten fijn, rasp je de sinaasappel en hak je de peterselie fijn.
3.Halveer het knoflookteentje en fruit aan in een grote koekenpan met de olijfolie. Voeg de uitgelekte pasta en een paar lepels van het pastakookwater toe en bak de ingrediënten een minuut.
4. Voeg de tonijn, pistachenoten, sinaasappelschil en peterselie toe. Kruid royaal met peper, verwijder de knoflook, meng goed en serveer.