Tonijntartaar met avocado en venkel
Tonijntartaar met avocado en venkel
Page d’accueil Recettes Tonijntartaar met avocado en venkel

Tonijntartaar met avocado en venkel

  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Tonijn in olijfolie

Ingrediënten

  • Rio Mare Tonijn in Olijfolie 4 x 80g blikken
  • Avocado 1
  • Venkel 1
  • Citroensap 1/2 citroen
  • Extra zuivere olijfolie 20g
  • Gemengde salade Sommige bladeren
  • Zout naar smaak
  • Peper naar smaak

Voorbereiding

1. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd in blokjes. Doe de avocado in een kom en voeg de olijfolie, het citroensap, een snufje zout en een flinke dosis zwarte peper toe.

2. Was de venkel en snijd in kleine stukjes voordat je ze toevoegt aan de avocado. Voeg de verkruimelde, uitgelekte tonijn toe en meng voorzichtig.

3. Schik de tartaar op vier borden met behulp van een koekjessnijder, als je die hebt, om een ronde vorm te vormen en garneer met een paar blaadjes sla.

Ingrediënten: tonijn*, olijfolie, zout.
*Thunnus (neothunnus) albacares