Gegrilde makreel met frambozensalade en balsamicoazijn

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
4 blikjes Rio Mare Makreelfilets in eigen nat
125 g gemengde sla
100 g frambozen
2 wortelen
2 selderijstengels
30 g walnoten
extra vergine olijfolie
balsamicoazijn
zout

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Gegrilde makreelfilets natuur

Meer weten

Voorbereiding

    1. Schil de wortelen, snijd de selderijstengels in dunne plakjes en hak de walnoten.

    2. Doe de sla, wortelen, selderij, walnoten en frambozen in een grote kom, breng op smaak met olie, zout en balsamicoazijn, en meng voorzichtig dooreen.

    3. Leg de makreelfilets op de borden, breng op smaak met een paar druppels balsamicoazijn en garneer met de salade.

De meest geklikte recepten