Rio Mare voor gezondere, sterkere kinderen

Vis is een essentieel voedingsmiddel voor iedereen, in het bijzonder voor kinderen!
Hier leest u waarom …

Vis is rijk aan voedingsbestanddelen die essentieel zijn voor de groei, en een uitstekend middel om de ontwikkeling van het immuunsysteem te bevorderen.

Eiwitten in vis hebben bovendien een grote biologische waarde en bevatten een overvloed aan vitamines en minerale zouten zoals fosfor, calcium, ijzer, fluoride en jodium.

Om al deze redenen is het belangrijk om van kindsbeen af vis te leren eten!

Rio Mare-tonijn is een praktische, gezonde manier om vis toe te voegen aan de voeding van kinderen. Bovendien houden ze ervan omdat het smakelijk, graatvrij en geurloos is!

EEN DECALOOG
DE VAN GOEDE GEWOONTEN

Mis het plezier in de keuken niet! Hier zijn enkele eenvoudige regels om bewust te leren eten.

DOWNLOAD DE DECALOOG

Vis in het mediterrane dieet

Samen met een actieve levensstijl is de juiste voeding onmisbaar om tal van ziektes, die bekendstaan als ‘leefstijlziektes’, te voorkomen.

Meer weten

Kostbare bronnen voor een gezond leven

Dankzij het hoge eiwitgehalte levert een portie van 100 g uitgelekte tonijn volwassenen ongeveer een tiende van hun aanbevolen dagelijkse calorie-inname.

Meer weten

Gezond opgroeien

Met Rio Mare Zalm kunnen kinderen op een handige en gezonde manier vis proeven. Ze zullen er gek op zijn! Waarom? Omdat het heerlijk smaakt, geen graten en geen rare geur heeft.

Meer weten

Hartigheid in slechts enkele calorieën

De producten van Rio Mare zijn lichter en voedzamer dan veel andere voedingswaren die populair zijn bij etenstijd. We hebben de vergelijking gemaakt om u lekkere alternatieven te bieden.

Meer weten

De mening van de dokter

Vitamines en omega 3: Kom meer te weten over tonijn, zalm en makreel…

Meer weten

Weet u?

Vis in blik is een gezond alternatief voor verse vis. Het product garandeert een voedingswaarde die vergelijkbaar is met verse vis, het bevat geen bewaarmiddelen en het wordt nauwgezet gecontroleerd.

Meer weten

Vragen & Antwoorden

Meer weten