TRACEERBAARHEID

Ga de herkomst van uw tonijn na

Een glashelder engagement, de traceerbaarheid van onze producten!

De tonijn die bij talloze consumenten in Italië en de hele wereld op tafel belandt, heeft een eigen verhaal, dat gaat van de herkomst tot de aankomst in de rekken van grootwarenhuizen.

Deze biografie is op elk blikje ‘geschreven’ om onze consumenten te informeren: van het moment van de vangst tot de verwerking, het inblikken en het steriliseren verliezen we de tonijn geen moment uit het oog.

Op de boten, in de fabriek en in de laboratoria die het product aan allerlei controles en analyses onderwerpen reist de tonijn onder een eigen naam, familienaam en adres: wij weten uit welke zee de vis komt, welk schip hem aan land bracht, in welk lotnummer hij in de fabriek belandde, in welk blik hij werd ingemaakt en in welke doos dat blik werd verpakt.

Vertoont het product gebreken, dan kunnen wij door middel van dezelfde methode nagaan of andere producten gelijkaardige gebreken vertonen en corrigerende maatregelen nemen. Het stelt ons ook in staat om het werk van een bepaalde leverancier op gelijk welk moment in het productieproces te beoordelen.

Neem voor meer informatie contact op met qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

Ga de herkomst van uw tonijn na

Ga voor meer informatie naar onze contactpagina

Om de relaties met onze consumenten directer en transparanter te maken, hebben we een voorkeurskanaal ingesteld dat in real time werkt. Hebt u twijfels, een verzoek of een vraag? Neem dan contact met ons op.


Onze deskundigen geven in een oogwenk antwoord.