

De voordelen van vis in blik

DE VOORDELEN VAN VIS IN BLIK
Zoals talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond, helpt het eten van voldoende vis als onderdeel van een evenwichtig dieet mensen om hun gezondheid te behouden en te verbeteren.
Vis in blik kan mensen helpen het aanbevolen aantal wekelijkse porties vis te halen en te genieten van de vele voordelen. In feite behoudt ingeblikte vis de meeste voedingsvoordelen van verse vis.

Vis levert een groot aantal micro- en macronutriënten die belangrijk zijn voor onze gezondheid.

De Wereldgezondheidsorganisatie raadt aan om minstens 1 tot 2 porties vis per week te eten.
ONZE VOEDINGSSTOFFEN
LATEN WE EENS KIJKEN NAAR DE MICRO- EN MACRONUTRIËNTEN IN RIO MARE-PRODUCTEN EN WAAROM ZE BELANGRIJK ZIJN VOOR ONZE GEZONDHEID
eiwitten
EIWITTEN
Eiwitten bevorderen de groei en het behoud van spiermassa en zijn essentieel voor de ontwikkeling van het lichaam.
Lees meer

omega 3
Omega 3
Omega-3 vetzuren zijn essentieel om ons langer gezond te houden. EPA en DHA dragen bij tot een normale hartfunctie.
Lees meerVitaminen
Vitamine B12
Vitamine B12 helpt tegen vermoeidheid. Het is zeer effectief in het stimuleren van de energiestofwisseling.
Lees meer
Vitaminen
Vitamine D
Vitamine D draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem en is daarom een uitstekende ondersteuning voor het afweersysteem van het lichaam.
Lees meer
Vitaminen
Niacine
Niacine is een vitamine die bijdraagt aan het welzijn van onze huid en helpt een gezonde huid te behouden.
Lees meer
Onze richtlijnen
Voedingswaarden
Lees meer over de inzet van Rio Mare om gezonde voeding voor u en duurzame voeding voor de planeet te promoten.
PDF downloaden