Canapés met tonijn- en zalmpaté

Ingrediënten

voor 4 personen:
Rio Mare Paté in een tube
Zalm- en Tonijnpaté
4 sneetjes roggebrood
4 sneetjes volkorenbrood
1 sinaasappel
1 komkommer
1 takje dille
1 takje peterselie

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Meer weten

Voorbereiding

    1. Snijd de komkommer en de gepelde sinaasappel in dunne schijfjes. Hak de peterselie fijn.

    2. Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin en knapperig zijn.

    3. Leg op de sneetjes roggebrood de schijfjes sinaasappel en op het volkorenbrood de schijfjes komkommer, en snijd de sneetjes in driehoekige canapés.

    4. Smeer de zalmpaté op het brood met de schijfjes sinaasappel en de tonijnpaté op het brood met de schijfjes komkommer. Garneer de helft van de canapés met dille en de andere helft met gehakte peterselie.

De meest geklikte recepten