Chili tonijn met twee soorten wortels en stracciatellakaas

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
1 blikje Rio Mare Chili Tonijn van 130 g
400 g stracciatellakaas
4 oranje wortelen
4 zwarte wortelen
Een halve kool
Een handvol basilicum
40 g extra vergine olijfolie
2 teentjes knoflook
Kiemen
zout

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in olijfolie met chilipeper

Meer weten

Voorbereiding

    1. Schil de wortelen en snij ze in lange staven. Plet de knoflookteentjes maar pel ze niet.

    2. Bak de knoflook met een beetje olie goudbruin in een pan met antikleeflaag. Voeg de wortelen toe, breng op smaak met zout en bak enkele minuten op hoog vuur. Keer ze af en toe om.

    3. Schik de stracciatellakaas op een bord, voeg de gebakken wortelen en de tonijn met chili toe en strooi de kiemen eroverheen. Breng op smaak met een scheutje onbewerkte olie en dien op met rustieke broodstengels.

De meest geklikte recepten