Crostini van roggebrood met gegrilde peren en makreelfilets

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
8 sneetjes roggebrood
1 krop rode radicchio
2 peren
4 blikjes Rio Mare Makreelfilets in olijfolie van 125 g
200 g caprinokaas (bij voorkeur de lightversie)
20 g pijnboompitten
1 citroen
4 eetlepels extra vergine olijfolie
vers gemalen zwarte peper

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Gegrilde makreelfilets in extra-vergine olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Rooster de sneetjes roggebrood. Snijd de peren in plakjes zonder ze te schillen, verwijder de pitten en grill in een pan met antikleeflaag. Grill nu de radicchiobladeren. Rooster de pijnboompitten in een andere kleine braadpan.

    2. Doe de caprinokaas in een mengkom, breng op smaak met het citroensap, de zwarte peper en enkele lepels extra vergine olijfolie en meng alle ingrediënten samen tot een romige saus.

    3. Schik de crostini op een groot bord: leg een blaadje radicchio op de toasts van roggebrood, doe er enkele lepels van het caprinomengsel op en werk af met de peer, de uitgelekte makreelfilets en de geroosterde pijnboompitten.

De meest geklikte recepten