Macaroni met gratin van tomaten, olijven en makreel

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
2 Rio Mare Makreelfilets in olijfolie
300 g macaroni
400 g kerstomaatjes
40 g paneermeel
20 g geraspte parmezaan
½ theelepel oregano
1 teentje knoflook
1 handvol zwarte olijven zonder pit
40 g extra vergine olijfolie
zout 

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Gegrilde makreelfilets in extra-vergine olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Verwarm de oven voor op 220 °C en breng een grote pan water met zout aan de kook.   

    2. Snijd de tomaten in tweeën en doe ze samen met de in plakjes gesneden knoflook in een ovenschotel. Kruid met zout en oregano, meng het paneermeel en de parmezaan eronder, voeg een scheutje olijfolie toe en laat ongeveer 20 minuten in de oven garen.    

    3. Kook de pasta gaar in de pan, giet hem af en voeg er de gegratineerde tomaten en het vocht uit de ovenschotel aan toe. Verdeel de makreel in stukjes en voeg toe aan de pasta. Garneer met de olijven en verse oregano, en dien op.

De meest geklikte recepten