Pasta met tonijn

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
400 g spaghetti
240 g Rio Mare Tonijn in extra vergine olijfolie
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 bosje peterselie
een snuifje chilipeper
40 g extra vergine olijfolie
1 eetlepel kappertjes in zout
zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in extra zuivere olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Breng een grote pan water aan de kook. Voeg zout toe als het water begint te koken en kook de pasta ‘al dente’.

    2. Snijd ondertussen de rode ui in fijne plakken, hak de peterselie fijn, pel het teentje knoflook en snijd het in tweeën, spoel de kappertjes en laat ze uitlekken.

    3. Neem een grote koekenpan en fruit het knoflook, de ui en de chilipeper in de olie. Voeg de kappertjes en de tonijn toe met een beetje van zijn olijfolie.

    4. Giet de pasta af terwijl hij nog al dente is, zet het vuur uit, neem een beetje kookwater van de pasta en houd het apart. Doe de pasta in de koekenpan met de saus en voeg een paar lepels van het kookwater van de pasta toe zodat de spaghetti niet gaat kleven. Werk af met de peterselie, verwijder het teentje knoflook en dien onmiddellijk op.

De meest geklikte recepten