Tonijnrijstsalade

Ingrediënten

voor 4 personen
250 g voorgekookte rijst
2 blikjes Rio Mare Tonijn in olijfolie van 80 g
200 g kerstomaatjes
50 g zongedroogde tomaten in olijfolie
100 g artisjokken in olijfolie
200 g mozzarella
2 wortelen
40 g extra vergine olijfolie
1 theelepel oregano
zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en kook de rijst.

    2. Schil ondertussen de wortelen en snijd ze eerst in de lengte middendoor en vervolgens in dunne schijfjes. Halveer de kerstomaten en artisjokken, snijd de mozzarella in blokjes, hak de zongedroogde tomaten fijn en meng alle ingrediënten in een kom.

    3. Giet de gekookte rijst af, spoel af onder koud stromend water om af te koelen en het zetmeel te verwijderen en doe hem dan bij de andere ingrediënten.

    4. Sprenkel er wat olie over, breng op smaak met zout en peper en meng voorzichtig. Voeg de goed uitgelekte en geprakte tonijn toe.

    5. Serveer met wat mayonaise voor extra smaak.

De meest geklikte recepten