Aardappelen in papillot met gegrilde Makreel

Ingrediënten

voor 4 personen:
4 grote aardappelen
2 blikjes Rio Mare Gegrilde Makreel in Extra Vergine Olijfolie van 120 g
150 g Griekse yoghurt
2 wortels
2 kleine malse courgettes
1 takje kervel of een ander aromatisch kruid
een paar sprietjes bieslook
20 g extra vergine olijfolie
zwarte peper
zoutvlokken

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Gegrilde makreelfilets in extra-vergine olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Verwarm de oven op 220°C. Was de aardappelen en wikkel ze elk apart in aluminiumfolie. Bak ze ongeveer 45 minuten in de oven tot ze zacht zijn.

    2. Snijd ondertussen de courgettes en de wortels in julienne. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout en laat even staan tot alle smaken zijn opgenomen. Hak de bieslook en de kervel fijn.

    3. Haal de aardappelen uit de aluminiumfolie en snijd ze doormidden. Schep in het midden van elke aardappel een lepel yoghurt, de groenten en de gegrilde makreelfilets, en werk af met nog wat extra yoghurt. Breng op smaak met de gemalen peper, bieslook en kervel en serveer.

De meest geklikte recepten