Linguine met tonijn en erwten

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
350 g linguine
160 g Rio Mare Tonijn in olijfolie
1 wortel
1 selderijstengel
½ ui
200 g verse erwtjes
1 rijpe tomaat
30 g extra vergine olijfolie
verse peterselie
zout

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in olijfolie

Meer weten

Voorbereiding

    1. Vul een grote kookpot met water. Voeg zout toe en laat het hevig koken zodat er grote luchtbellen verschijnen. Voeg de pasta toe en laat koken.

    2. Maak de groenten schoon. Snijd de wortel en tomaat in blokjes. Snijd de selderij in schijfjes en hak de ui en de peterselie fijn.

    3. Bak de groenten (niet de peterselie en de tomaat) in een steelpan met olijfolie. Voeg de erwtjes toe en laat zowat 10 minuten bakken. Voeg zout, de blokjes tomaat, de uitgelekte tonijn en de peterselie toe. Haal na ongeveer een minuut van het vuur.

    4. Laat de pasta uitlekken en breng op smaak met het mengsel. Dien onmiddellijk op. Smakelijk! Nog een ideetje

    Vervang de erwten door in julienne gesneden courgette.

De meest geklikte recepten