Salade van bonen, selderij en radijs met tonijnfilets in eigen nat

Ingrediënten

voor 4 personen:
2 blikjes Rio Mare tonijn in eigen nat van 160 g
1 selderijhart
300 g gekookte cannellinibonen of een ander soort bonen naar keuze
5 radijsjes
1 wortel
30 g extra vergine olijfolie
zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonijn in eigen nat

Meer weten

Voorbereiding

    1. Was de selderij goed, verwijder de draden en leg de bladeren apart. Snijd de selderij fijn en hak de bladeren. Schil de wortel, snijd in halve rondjes en was vervolgens de radijsjes en snijd ze fijn.

    2. Doe de sperziebonen, selderij, selderijbladeren, wortel en radijsjes in een kom en besprenkel met olie, zout en peper. Meng de salade voorzichtig door elkaar en verdeel over vier borden.

    3. Werk de salade af met de uitgelekte filets.

De meest geklikte recepten